Wat is een Pedicure? Een pedicure of voetverzorging is een behandeling van de voeten. Ook degene die deze handeling beroepsmatig uitvoert, wordt een pedicure genoemd.

 

Wat is een Manicure?

Een manicure is een behandeling van de handen, maar vooral de nagels. Ook degene die deze handeling beroepsmatig uitvoert, wordt een manicure genoemd.

 

Wat is striphars?

Striphars is een taai, kleverig, plantaardig product dat voornamelijk gewonnen wordt uit naaldbomen en vervolgens gemengd met een plantaardige olie om het zachter en lopender te maken. De hars kan op alle delen van het lichaam gebruikt worden en verwijderen we met een strip.

 

Wat is sugaring?

Body sugaring is een ontharingsmethode die al ruim 4000 jaar bestaat. De huid die van haar ontdaan moet worden wordt ingesmeerd met een suikerpasta. De hard geworden pasta wordt vervolgens weer van de huid verwijderd, waarbij de haartjes in de pasta achterblijven. Deze methode lijkt veel op harsen, maar is minder pijnlijk omdat de suikerpasta niet aan de huid kleeft. Tegenwoordig wordt deze methode weer steeds vaker toegepast door schoonheidsspecialisten.

 

Wat zijn wimperextensions?

Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, gemakkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers, maximaal 6 weken.

 
Wat is wimperlifting?
Wimperlifting van LVL Lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig.
 
Wat is een Anti-âge behandeling?
Anti-âge gelaatsverzorging met een oogcontourmasker. Dit masker op basis van  alginaat is speciaal ontwikkeld om de delicate oogcontouren te verzorgen en te zuiveren waardoor wallen en kringen effectief en met zachtheid worden aangepakt. Dit masker heeft een aangenaam verkoelend effect dat de microcirculatie bevordert. Samen met een cryo-lift oogcontourgel worden zwelling en verkleuring verminderd wat een instant verjongend en oppeppend effect heeft.